Om oss
1734
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1734,eltd-core-1.2,borderland-theme-ver-2.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Om oss

Om

NENOR FORVALTNING AS

NeNor AS er etablert for å kunne spisse tjenestetilbudet til eiendomsbesittere i Rogaland på områdene teknisk forvaltning og økonomisk og administrativ forvaltning. Vi ønsker å være en leverandør som kan gi eiendomsbesittere det beste tilbudet og høy kompetanse innen forvaltning og drift av eiendommer.

Morthen Schea gikk i 2011 inn som en av eierne i Nordica AS og har vært daglig leder i de siste 4 årene. Nordica AS har siden etableringen 1989 vært drevet av Evald Storaas Traa, som også har vært hovedeier det meste av tiden. Nordica AS har arbeidet med utvikling og drift av eiendommer og har deltatt i gjennomføringen av en rekke utviklingsprosjekt i Rogaland: Bystasjonen i Sandnes, Tinghuset i Sandnes, Sandnesporten, Kilehaugen, Solhøgda på Bryne, Gamle Bryne mek AS for å nevne noen.

Samlet eiendomsverdi som ble forvaltet av Nordica AS har en størrelsesorden NOK 900 mill. fordelt på 60000 m2 gulvflate. Omsetningsverdien av prosjekter som Nordica AS deltar i utviklingen av, kan bli mer enn NOK 3 mlrd.

Nenor har i en årrekke hatt ansvaret for leveranser av tjenester som administrativ forvaltning, økonomisk forvaltning, teknisk forvaltning samt drift til Betong Invest AS med datterselskaper, Sea Truck AS med datterselskaper, Nav, Staten Vegvesen, Domstolsadministrasjonen (Tinghuset i Sandnes), Kronengruppen AS, NorgesGruppen AS, Norwegian Property AS, ICA eiendom AS, Statoil, Det Stavangerske Investeringselskap AS og Høgevoll AS.
NeNor AS vil være et selvstendig selskap innen forvalting, utleie, salg og utvikling av eiendom.

NeNor ønsker å være en konkurransedyktig og solid leverandør av teknisk, økonomisk og administrativ forvaltning. Vi vil drive attraktive og tjenlige lokaler for brukerne og eierne slik at driftskostnadene blir som forutsatt og verdistigningen på bygget blir høyere enn gjennomsnittet på det aktuelle sted.

KONTAKTPERSONER

Morthen Schea

DAGLIG LEDER

E-post: morthen@nenor.no

Mob: 99580586